Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Teme de endocrinologie ginecologică, în dezbatere

Viața Medicală
Conf. dr. Cristina VASILIU vineri, 23 iulie 2010

   Recent, a avut loc la Sinaia, la hotelul Internaţional, al V-lea Congres al Societăţii Române de Ginecologie Endocrinologică (SRGE). Tema a fost una generoasă: „De la pubertate la menopauză“ şi a permis participanţilor o abordare variată a problemelor de ginecologie endocrinologică specifice fiecărei vârste. Lucrările au fost deschise de dl prof. dr. Petrache Vârtej, preşedintele SRGE. Congresul s-a bucurat de o largă participare a ginecologilor şi obstetricienilor din toată ţara, dar şi a celor din Republica Moldova, prilejuind un schimb de experienţă util între specialişti. (...)

La lucrări, au participat dnii prof. dr. Gheorghe Palade, membru al Academiei Medicale din Republica Moldova şi prof. dr. Petre Roşca, şeful Catedrei de Obstetrică-Ginecologie a UMF Chişinău. Cu această ocazie, dl prof. dr. Valentin Friptu, preşedintele Societăţii de Obstetrică-Ginecologie din Republica Moldova a adresat participanţilor invitaţia de a fi prezenţi la Congresul Societăţii de Obstetrică-Ginecologie din Republica Moldova, care va avea loc în octombrie 2010. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.