Newsflash
Diverse

StuDENT – eveniment pentru tinerii dentişti

de Alexandra NISTOROIU - apr. 6 2015
StuDENT – eveniment pentru tinerii dentişti

    Liga Studenţilor la Medicină dentară Bucureşti organizează, în perioada 26–29 martie, cea de-a XIV-a ediţie a Congresului internaţional pentru studenţi şi tineri medici „StuDENT 2015“. Evenimentul, găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie a României, va reuni peste 400 de studenţi de la Medicină dentară din toate centrele universitare din ţară. Organizatorii au pus la punct un program amplu care cuprinde workshop-uri hands-on, prezentări în plen ale specialiştilor, dar şi ale studenţilor pasionaţi de cercetare, cărora li se adaugă un program social. Taxele de participare pornesc de la 100 de lei, în funcţie de pachetul ales la înscriere. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.lsmdb.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe