Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Specialităţi diferite, o preocupare comună. Medicina sexualităţii

Viața Medicală
Dr. Vasile COCA vineri, 22 aprilie 2011

   La conferinţa Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România, subiectele abordate au fost, ca de fiecare dată, variate şi incitante, cum o confirmă relatarea dlui dr. Vasile Coca, preşedintele din acest an al manifestării. Dl prof. asoc. dr. Nicolae Calomfirescu, preşedintele AMSR, vorbeşte despre reuşitele şi provocările organizaţiei la intrarea în al doilea deceniu de activitate, în interviul realizat de dl dr. Mihail Călin. (...)

   A devenit o tradiţie ca Asociaţia pentru Medicina Sexualităţii din Romania (AMSR) să organizeze anual o conferinţă naţională, ocazie cu care medici din diverse specialităţi clinice, impreună cu psihologi, psihanalişti sau psihoterapeuţi, să se reunească sub cupola unor „pasiuni“ comune: sexologia, consilierea relaţiei intime de cuplu şi medicina sexualităţii. Afiliată la European Society of Sexual Medicine (ESSM) din anul 2005, AMSR (infiinţată in 2000 sub denumirea de Asociaţia Romană pentru Disfuncţie Erectilă – ARDE) este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi nonprofit, multidisciplinară, academică şi ştiinţifică, dedicată studierii funcţiilor şi disfuncţiilor sexuale masculine, feminine şi de cuplu.
  După un periplu de zece ani prin diverse centre din ţară, cea de a XI-a Conferinţă Naţională de Medicina Sexualităţii cu participare internaţională s-a desfăşurat intre 8 şi 10 aprilie 2011 la Cluj-Napoca, vechea civitas princeps a Transilvaniei.
  Programul ştiinţific al conferinţei naţionale a cuprins trei sesiuni de comunicări ştiinţifice, patru ateliere interactive de lucru, trei conferinţe invitate, două sesiuni de cursuri paralele, o sesiune de postere şi două simpozioane-satelit. La acestea s-a adăugat prelegerea susţinută, prin tradiţie, de preşedintele conferinţei. (...) Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.      
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.