Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Reuniune de patologie digestivă

Viața Medicală
Dr. T. C. vineri, 6 august 2010

   Nu demult, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a găzduit al XXX-lea Simpozion Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, organizat în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie şi Societatea Română de Endoscopie Digestivă. Concomitent, s-a desfăşurat şi reuniunea asistenţilor medicali – Simpozionul Naţional de Nursing în Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie
Digestivă.
   Simpozionul a beneficiat în ultimul an de un website administrabil dinamic, adus la zi în permanenţă, care a permis menţinerea comunicării prin e-mail şi anunţuri de tip newsletter cu toţi participanţii (http://gastro2010.umfcv.ro/). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.