Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Regal internaţional de Pneumologie pediatrică

Viața Medicală
Dr. Laura DRACEA vineri, 13 august 2010
Viața Medicală
Dr. Mihaela OROS vineri, 13 august 2010

  Recent, s-a desfăşurat, la Viena, cel de-al 9-lea Congres Internaţional de Pneumologie Pediatrică, cel mai mare dedicat în exclusivitate acestei (sub)specialităţi. Contextul de desfăşurare al manifestării a fost acela în care bolile respiratorii reprezintă la nivel mondial cea mai importantă cauză de morbiditate şi mortalitate la copii, iar profesioniştii implicaţi în domeniu joacă un rol esenţial în prevenirea şi tratarea acestor afecţiuni. (...)
 
 

   În oraşul plin de istorie şi cultură, Centrul de congrese a fost o excelentă alegere pentru această întâlnire, la care au fost prezenţi delegaţi din toate colţurile lumii, iar distinşi speakeri au împărtăşit împreună cu aceştia din expertiza şi experienţa lor asupra diferitelor aspecte legate de patologia respiratorie a copilului. Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.