Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Reabilitarea pulmonară şi ventilaţia non-invazivă la domiciliu

  „Actualităţi privind reabilitarea pulmonară şi ventilaţia mecanică non-invazivă la domiciliu“, dar şi „Cursul de Medicina somnului – program pentru Europa Centrală“ sunt cele două evenimente care s-au desfăşurat la Iaşi, în perioada 20–22 mai 2010
Întâlnirea educaţională cu participare internaţională privind Reabilitarea pulmonară şi ventilaţia noninvazivă la domiciliu s-a desfăşurat sub patronajul American College of Chest Physicians (ACCP), iar evenimentul-satelit acesteia (Cursul de Medicina somnului) a fost organizat sub egida European Sleep Research Society (ESRS). (...)
 
 

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.