Newsflash
Diverse

Prof. dr. Şerban Bubenek, despre implicaţiile COVID-19 în cazul pacienţilor din secţiile ATI

de Dorina Novac - mai 18 2020
Prof. dr. Şerban Bubenek, despre implicaţiile COVID-19 în cazul pacienţilor din secţiile ATI

Platforma MedicHub va transmite mâine, 19 mai, un briefing susținut de prof. dr. Şerban Bubenek, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă.

MedicHub continuă evenimentele online cu un briefing despre implicaţiile COVID-19 în cazul pacienţilor care ajung în secţiile ATI.

Astfel, începând cu ora 19:00, prof. dr. Şerban Bubenek va răspunde la întrebări despre cum trebuie abordaţi pacienţii cu COVID-19 care ajung în secţiile ATI, care sunt riscurile în cazul lor, precum și complicaţiile ce pot apărea.

interviu medichubcarusel
Prof. dr. Şerban Bubenek

De asemenea, în cadrul briefingului MedicHub, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă va vorbi despre terapia antivirală/antibacteriană aplicată bolnavilor de COVID-19, despre schema de suport respirator (invazivă/non-invazivă), dar şi despre tratamentul anticoagulant pentru prevenţia riscului tromboembolic la pacienţii cu COVID-19.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale. Pentru a urmări briefingul susţinut de prof. dr. Şerban Bubenek este necesar să intrați în contul de pe platformă.

Persoanele care nu au cont pe www.medichub.ro sunt invitate să-și facă unul gratuit aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe