Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Prof. dr. Şerban Bubenek, despre implicaţiile COVID-19 în cazul pacienţilor din secţiile ATI

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 18 mai 2020, ora 14:20

Platforma MedicHub va transmite mâine, 19 mai, un briefing susținut de prof. dr. Şerban Bubenek, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă.

MedicHub continuă evenimentele online cu un briefing despre implicaţiile COVID-19 în cazul pacienţilor care ajung în secţiile ATI.

Astfel, începând cu ora 19:00, prof. dr. Şerban Bubenek va răspunde la întrebări despre cum trebuie abordaţi pacienţii cu COVID-19 care ajung în secţiile ATI, care sunt riscurile în cazul lor, precum și complicaţiile ce pot apărea.

interviu medichubcarusel
Prof. dr. Şerban Bubenek

De asemenea, în cadrul briefingului MedicHub, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă va vorbi despre terapia antivirală/antibacteriană aplicată bolnavilor de COVID-19, despre schema de suport respirator (invazivă/non-invazivă), dar şi despre tratamentul anticoagulant pentru prevenţia riscului tromboembolic la pacienţii cu COVID-19.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale. Pentru a urmări briefingul susţinut de prof. dr. Şerban Bubenek este necesar să intrați în contul de pe platformă.

Persoanele care nu au cont pe www.medichub.ro sunt invitate să-și facă unul gratuit aici.

Etichete: medichub Anestezie și terapie intensivă briefing covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.