Newsflash
Diverse

O manifestare reprezentativă pentru Endocrinologia românească

de Iftimie NESFÂNTU - sept. 25 2009
O manifestare reprezentativă pentru Endocrinologia românească

Foarte mulţi tineri prezenţi cu rezultate ale propriilor studii clinice, participanţi din toate centrele universitare ale ţării, un program flexibil, respectat însă cu rigurozitate, ospitalitatea gazdelor, direcţii proprii de cercetare şi lucrări „care ar putea onora oricare publicaţie de prestigiu din lume“, iată doar câteva dintre concluziile celui de-al IV-lea Congres al Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România, desfăşurat la începutul lunii septembrie 2009, la Constanţa. (...)

   A fost, ne mărturiseşte dl prof. dr. Constantin Dumitrache, preşedintele AECR, „o manifestare reprezentativă pentru Endocrinologia românească“. Ce mai putem adăuga? Cei prezenţi la congres s-au întors acasă cu lucrările manifestării, publicate in extenso într-un număr special al revistei Craiova medicală (volumul 11, suplimentul 1, 2009, Editura Medicală Universitară Craiova) şi/sau, pe CD, cu posibilitatea de a fi descărcate şi printate! Adică, având la dispoziţie o documentaţie utilă pentru continuarea propriilor cercetări şi – de ce nu? – pentru integrarea acestora în preocupările colegilor, o adevărată familie a unei specialităţi importante în medicina modernă. A fost un eveniment medical de excepţie. (...)
Un reportaj realizat de Iftimie Nesfântu.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe