Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Noi și sistemul de sănătate. Conferință organizată de CMR

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU joi, 11 februarie 2021, ora 18:04

Colegiul Medicilor din România organizează mâine, 12 februarie, o conferință-dezbatere ce va aduce în prim plan atât problemele întâmpinate de medici, cât și de pacienți, în raport cu sistemul de sănătate.

dezbatereCMR 12 febrÎn cadrul dezbaterii vor participa personalități din domeniul medical: prof. dr. Daniel Coriu  (președintele Colegiului Medicilor din România), prof. dr. Cătălina Poiană (președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București), dr. Camelia Pantiș (președintele Colegiului Medicilor Bihor), dr. Călin Bumbuluț (președintele Uniunii Europene a Medicilor de Familie și vicepresedinte al CMR), dr. Ioan Susan (președintele Colegiului Medicilor Alba), conf. dr. Liviu Oprea (președintele Colegiului Medicilor Iași) și nu numai. 

Problemele acute ale sistemului medical din România vor fi dezbătute și vor fi propuse soluții, iar concluziile evenimentului vor fi transmise autorităților printr-o scrisoare de poziție a Colegiului Medicilor din România.

Evenimentul se va desfășura online vineri, 12 februarie, de la ora 18:30, și va fi transmis pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor din România, putând fi accesat prin intermediul acestui link: https://fb.me/e/21bPJK6lb.

Etichete: CMR Conferinta CMR noi si sistemul de sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.