Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

La Arad, despre durere

Viața Medicală
Prof. dr. Francisc SCHNEIDER vineri, 6 august 2010

   Facultatea de Medicină a Universităţii din Arad, Colegiul Medicilor şi Centrul Cultural Judeţean, în colaborare cu Compania Pfizer au organizat, între 15 şi 17 iulie a.c., Şcoala de vară cu tema „Abordarea clinică şi terapeutică a pacientului vârstnic cu durere cronică“.
  Cursurile, dezbaterile şi demonstraţiile au fost de real interes pentru cursanţi, în cea mai mare parte medici de familie. Au fost deosebit de apreciate comunicările despre „Fiziologia clinică a durerii şi durerea ca urgenţă“ (prof. dr. Daniela Motoc şi dr. Marius Ozarchievici – organizatorii reuniunii), „Durerea la pacientul suferind de afecţiuni tumorale“ (conf. dr. Coralia Cotoraci şi dr. Csaba Szekely), „Analgezia postoperatorie“ (prof. dr. Teodora Olariu), dar şi cele despre „Durerea cronică neuropată“, „Durerea cronică şi afectarea psihică“, „Durerea cronică în afecţiuni osteoarticulare, miofasciale şi cutanate“. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.