Newsflash
Diverse

Ingrediente inovatoare care menţin pielea tânără

de Farm. Angela Bindea - mar. 25 2022
Ingrediente inovatoare care menţin pielea tânără

Rutina de îngrijire a tenului trebuie să fie simplă și să conţină produse care să se completeze, astfel încât să fie evitate efectele adverse, precum uscarea pielii, exfolierea în exces sau iritaţiile.

CREMA-GEROVITAL-H3-EVOLUTION

Acidul hialuronic și antioxidanţii sunt ingredientele care nu ar trebui să lipsească dintr-o rutină de îngrijire a pielii, astfel încât aceasta să rămână hidratată și să își păstreze luminozitatea. Acidul hialuronic este unul dintre cele mai utilizate ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăţii sale de a reţine apa în straturile profunde ale pielii. Această substanţă poate lega o cantitate de apă de până la 1.000 de ori propria greutate, oferind astfel fermitate și elasticitate pielii.

Una dintre noile forme sub care este utilizată această substanţă este cea de Acid Hialuronic acetilat PrimalHyal Ultrafiller™, care acţionează ca un filler la nivelul dermului. Acesta are capacitatea de a pătrunde în piele până la 100 µm, mult mai adânc decât acidul hialuronic standard, fiind un ingredient inovator, cu efecte antirid imediate, vizibile până la șase ore din momentul aplicării. Astfel, acest acid hialuronic de ultimă generaţie vine cu proprietăţi îmbunătăţite de absorbţie în straturile pielii, acţionând din interior pentru umplerea și netezirea ridurilor și apărând pielea împotriva îmbătrânirii fiziologice.

În formula produselor din gama Gerovital H3 Evolution, acţiunea acidului hialuronic este completată de cea a superoxid dismutazei (SOD), cunoscută în cosmetică drept „superenzima anti-îmbătrânire”. Este cea mai puternică enzimă antioxidantă pe care o produce corpul nostru pentru a ajuta pielea să se autoregenereze din interior spre exterior și pentru a reduce petele pigmentare.

În concluzie, SOD este recunoscută pentru menţinerea fermităţii pielii pe termen lung, prin protejarea moleculelor de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. De altfel, SOD reprezintă ingredientul de bază al tuturor celor 12 produse din gama Gerovital H3 Evolution, împreună alcătuind o rutină completă de îngrijire a tenului în trei pași:

  • Curăţarea cu Apă Micelară cu Cărbune și Acid Hialuronic.
  • Hidratare pe timp de zi cu Crema Antirid Intens Hidratantă SPF 10 și cu Crema Lift Regenerantă de Noapte, seara, alături de Tratamentul Corector pentru zona sensibilă a ochilor și abuzelor.
  • Plus de hidratare cu Tratamentul hidratant și antiage cu Fiole cu Acid Hialuronic (efectele devin vizibile după zece zile).

Acest articol a fost realizat în parteneriat cu Gerovital.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe