Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Hepatologie şi chirurgie hepatică

Viața Medicală
Prof. dr. Mihai VOICULESCU vineri, 21 septembrie 2012
   Anul acesta, organizăm al XXII-lea Congres al Asociaţiei Române pentru Studiul Ficatului (ARSF) împreună cu al VIII-lea Congres Romtransplant, al II-lea Congres Româno-Francez şi al III-lea Curs Balcanic Precongres de Hepatologie. Dorim astfel ca, pe parcursul a trei zile, la World Trade Center, în Bucureşti, să se regăsească experţi importanţi din domeniul hepatologiei şi chirurgiei hepatice din SUA, Canada, Franţa, Italia, Germania, Grecia, Austria, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, precum şi din Moldova şi Romania.
   Temele Congresului sunt de mare interes şi actualitate şi se vor referi la hepatitele cronice virale B, B+D, C şi E, precum şi la ficatul gras (NASH), ciroza hepatică, cancerul hepatic, chirurgia ficatului, transplantul hepatic. Fiecare din aceste subiecte se va regăsi în cadrul unor sesiuni cu opt până la doisprezece lectori sau în cadrul unor simpozioane ale firmelor BMS, MSD, Roche, Alfa Wassermann, Merck, Dr. Reddy’s, Astellas, Gada, Merz, Perfect Care.
   Publicul-ţintă căruia îi este adresat acest eveniment ştiinţific este reprezentat de tineri medici, specialişti şi rezidenţi în gastroenterologie, medicină internă, dar, mai ales, ne-am îndreptat atenţia către medicul de familie, care are atât de multă nevoie să-şi actualizeze cunoştinţele privind bolile hepatice şi problemele privind transplantul hepatic.
   Congresul se va desfăşura în perioada 26–29 septembrie 2012. Se vor acorda certificate de participare creditate de Colegiul Medicilor din România cu 24 de puncte, iar taxa de participare este de 250 de lei.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.