Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Electrodiagnostic neurofiziologic

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 5 noiembrie 2010

    Continuatoare a Şcolii româneşti de neurofiziologie clinică, Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România (ASNER) a reuşit, în numai câţiva ani, nu doar să obţină recunoaşterea forurilor ştiinţifice internaţionale, ca membru cu drepturi depline al Federaţiei Internaţionale de Neurofiziologie Clinică (IFCN), ci un adevărat reviriment al domeniului în ţara noastră, prin coagularea eforturilor specialiştilor români în electrodiagnosticul neurologic, prin invitarea vârfurilor internaţionale ale specialităţii să conferenţieze în România, dar şi prin organizarea de programe educaţionale specifice, menite să contribuie direct la formarea unor generaţii de medici pregătiţi profesional după standardele internaţionale. O prezentare a Conferinţei Naţionale de Neurofiziologie Clinică, organizate de ASNER, alături de alte relatări de la importante manifestări ştiinţifice medicale – în paginile de Reuniuni medicale. (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.