Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

EDUCAŢIE ÎN NEUROLOGIE – Confirmări şi noi iniţiative –

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 23 iulie 2010

   În perioada 12–15 iulie a.c., la hotelul Europa din Eforie Nord, s-a desfăşurat a cincea ediţie a Şcolii de Vară Est-Europene de Neurologie a SSNN pentru Tinerii Neurologi, un proiect educaţional la succesul căruia, pe lângă organizatorul principal, Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN), au contribuit o serie de instituţii academice şi ştiinţifice de prestigiu din ţară şi din străinătate. Modelul de succes al proiectului derulat de SSNN a constituit o sursă de inspiraţie şi pentru o mai tânără organizaţie ştiinţifică, Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România (ASNER), care a derulat, în acelaşi loc, dar cu câteva zile mai devreme (9–11 iulie), prima ediţie a Şcolii de Vară de Neurofiziologie Clinică.
   Despre temele abordate în cadrul celor două reuniuni, dar şi despre proiectele educaţionale de viitor ale celor două societăţi ştiinţifice, puteţi citi în grupajul realizat în exclusivitate pentru „Viaţa medicală“ de dr. Aurel F. Marin.
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.