Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Conexiuni internaţionale în Dermatopatologie

Viața Medicală
Dr. C. S. vineri, 10 decembrie 2010

   Recent, la Timişoara, s-a desfăşurat cel de-al II-lea Simpozion Naţional cu participare internaţională al Societăţii Române de Dermatopatologie cu tema „Limfoame cutanate. O nouă perspectivă“. Caracterul inovator al manifestării a constat în abordarea interdisciplinară (Dermatologie, Anatomie patologică, Hematologie, Boli infecţioase, Sănătate publică şi Biologie celulară) a limfoamelor cutanate şi în specificul internaţional al acesteia, un grup de participanţi de prestigiu fiind invitaţi să discute obiectivele şi direcţiile de cercetare care ar trebui urmărite în această importantă problemă de sănătate publică. (...)

Accentul a fost pus pe discuţii libere, ceea ce a facilitat comunicarea şi schimburile de idei. Specialişti din Germania, Austria, SUA, India şi din centrele
universitare din România (Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj, Oradea, Arad, Timişoara) au luat parte la discuţii, lucrările fiind prezentate în limbile română şi engleză. (...)
 Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.