Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Concepte creative pentru NEUROŞTIINŢE

Viața Medicală
Prof. dr. Gavril CORNUŢIU vineri, 29 iulie 2011

   Forumul Internaţional de Neuroştiinţe cu baza în Canada (Montréal) şi-a organizat congresul anul acesta în China, la Nanjing – capitală academică. Forumul a adunat specialişti din toate domeniile medicale, preclinice şi clinice, ale căror cercetări au tangenţă cu neuroştiinţele. Au participat 109 specialişti din 40 de ţări. Am avut onoarea de a fi invitat ca speaker guest, în dimineaţa primei zile a congresului şi mi-au fost oferite, pentru expunere, cinci minute în plus faţă de ceilalţi participanţi. (...)

   Forumul Internaţional de Neuroştiinţe cu baza în Canada (Montréal) şi-a organizat congresul anul acesta în China, la Nanjing – capitală academică. Forumul a adunat specialişti din toate domeniile medicale, preclinice şi clinice, ale căror cercetări au tangenţă cu neuroştiinţele. Au participat 109 specialişti din 40 de ţări. Am avut onoarea de a fi invitat ca speaker guest, în dimineaţa primei zile a congresului şi mi-au fost oferite, pentru expunere, cinci minute în plus faţă de ceilalţi participanţi. Aceasta a însemnat pentru mine nu doar o onoare, ci şi un maximum de responsabilitate. Sunt primul psihiatru român invitat ca speaker guest de o asociaţie internaţională medicală dedicată cercetării interdisciplinare, iar acest lucru este totodată şi o premieră pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea.
   Lucrările prezentate la congres au fost originale şi au ţinut atenţia participanţilor mai bine de zece ore în fiecare zi. Temele au variat de la lucrări de stomatologie (clinica şi patofiziologia durerii neurologice şi psihice – Erik Zadig, Norvegia), până la mecanismele râsului şi efectele excesului sau minusului acestuia asupra diverselor patologii cu indicaţii comportamentale (Tasneem F. Hasan – Canada). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.