Forumul Internaţional de Neuroştiinţe cu baza în Canada (Montréal) şi-a organizat congresul anul acesta în China, la Nanjing – capitală academică. Forumul a adunat specialişti din toate domeniile medicale, preclinice şi clinice, ale căror cercetări au tangenţă cu neuroştiinţele. Au participat 109 specialişti din 40 de ţări. Am avut onoarea de a fi invitat ca speaker guest, în dimineaţa primei zile a congresului şi mi-au fost oferite, pentru expunere, cinci minute în plus faţă de ceilalţi participanţi. (...)"> Concepte creative pentru NEUROŞTIINŢE - Viața Medicală
Newsflash
Diverse

Concepte creative pentru NEUROŞTIINŢE

de Prof. dr. Gavril CORNUŢIU - iul. 29 2011
Concepte creative pentru NEUROŞTIINŢE

   Forumul Internaţional de Neuroştiinţe cu baza în Canada (Montréal) şi-a organizat congresul anul acesta în China, la Nanjing – capitală academică. Forumul a adunat specialişti din toate domeniile medicale, preclinice şi clinice, ale căror cercetări au tangenţă cu neuroştiinţele. Au participat 109 specialişti din 40 de ţări. Am avut onoarea de a fi invitat ca speaker guest, în dimineaţa primei zile a congresului şi mi-au fost oferite, pentru expunere, cinci minute în plus faţă de ceilalţi participanţi. (...)

   Forumul Internaţional de Neuroştiinţe cu baza în Canada (Montréal) şi-a organizat congresul anul acesta în China, la Nanjing – capitală academică. Forumul a adunat specialişti din toate domeniile medicale, preclinice şi clinice, ale căror cercetări au tangenţă cu neuroştiinţele. Au participat 109 specialişti din 40 de ţări. Am avut onoarea de a fi invitat ca speaker guest, în dimineaţa primei zile a congresului şi mi-au fost oferite, pentru expunere, cinci minute în plus faţă de ceilalţi participanţi. Aceasta a însemnat pentru mine nu doar o onoare, ci şi un maximum de responsabilitate. Sunt primul psihiatru român invitat ca speaker guest de o asociaţie internaţională medicală dedicată cercetării interdisciplinare, iar acest lucru este totodată şi o premieră pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea.
   Lucrările prezentate la congres au fost originale şi au ţinut atenţia participanţilor mai bine de zece ore în fiecare zi. Temele au variat de la lucrări de stomatologie (clinica şi patofiziologia durerii neurologice şi psihice – Erik Zadig, Norvegia), până la mecanismele râsului şi efectele excesului sau minusului acestuia asupra diverselor patologii cu indicaţii comportamentale (Tasneem F. Hasan – Canada). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe