Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

„Boala care nu ne uită“

Viața Medicală
Dr. Adrian STĂNESCU vineri, 20 mai 2011

   Asociaţia Gerontologica a organizat, în parteneriat cu Societatea Română Alzheimer, la 29–30 aprilie a.c., în Capitală, Simpozionul „Alzheimer – boala care nu ne uită!“, în cadrul campaniei „Nu uita!“, lansată anul trecut. (...)
 

   Asociaţia Gerontologica a organizat, în parteneriat cu Societatea Română Alzheimer, la 29–30 aprilie a.c., în Capitală, Simpozionul „Alzheimer – boala care nu ne uită!“, în cadrul campaniei „Nu uita!“, lansată anul trecut. Evenimentul a debutat cu dezbaterea: „Necesitatea recunoaşterii problematicii complexe a demenţei Alzheimer în România – aspecte medico-sociale, economice şi legislative“, la care au participat preşedinţii principalelor organizaţii profesionale în domeniu: dna conf. dr. Cătălina Tudose (Societatea Română Alzheimer), dnii conf. dr. Gabriel Prada (Societatea Română de Gerontologie şi Geriatrie), prof. dr. Ovidiu Băjenaru (Societatea de Neurologie din România), prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele CMR, reprezentanţi ai unor ONG-uri (Fundaţia Crucea Alb-Galbenă, Asociaţia Naţională a Pacienţilor) şi ai factorilor de răspundere (Senat, CNAS, Biroul OMS pentru România). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.