Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Basic Research Skills 2012

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE vineri, 23 noiembrie 2012

   Pe parcursul unei săptămâni întregi, în perioada 19–25 noiembrie 2012, Biblioteca UMF „Carol Davila“ Bucureşti va găzdui o serie integrată de workshop-uri şi sesiuni ştiinţifice, Basic Research Skills 2012. Este un eveniment iniţiat de Grupul Studenţilor Medicinişti cu Activitate Ştiinţifică din  UMF „Carol Davila“ Bucureşti – SOMS (Scientific Organization of Medical Students) în parteneriat cu British Council. Prin intermediul unor profesori şi conferenţiari cu experienţă în domeniul cercetării ştiinţifice, programul încearcă să ofere participanţilor noutăţi din domeniul informatic, ultimele abordări în cercetarea ştiinţifică etc. Tot aici, participanţii vor putea afla cum se alcătuieşte o prezentare şi cum poate fi ea expusă în cadrul unui congres, ce înseamnă medicina bazată pe dovezi, cum se construieşte o carieră în cercetare şi multe altele. „Viaţa medicală“ va publica, într-un număr viitor, o sinteză a evenimentului organizat de tinerii medicinişti.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.