Newsflash
Diverse

Aparate dentare gratuite pentru elevii bucureșteni

de Cristina GHIOCA - sept. 21 2018
Aparate dentare gratuite pentru elevii bucureșteni
    Începând cu săptămâna aceasta, elevii din București vor primi aparate ortodontice gratuite, anunță Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), într-un comunicat de presă. Acest lucru este posibil printr-un proiect în valoare de 200.000 de euro, derulat de Primăria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului București. Prin intermediul său, elevii cu vârste cuprinse între șapte și 16 ani vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei pentru un aparat sau de 1.500 de lei pentru două dispozitive de acest fel. În baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog din cabinetul școlar, elevul va fi consultat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu” și i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic. Pentru a beneficia de ajutorul financiar, părinții sau reprezentanții legali ai elevului trebuie să transmită către ASSMB un dosar care cuprinde: recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont, copia cărții de identitate a părintelui/reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului și ale școlii la care învață, precum și datele la care pot fi contactați părinții/reprezentanții legali.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe