Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Volum aniversar dedicat profesorului Lucian Teodor Chiriac

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 4 iulie 2022, ora 12:26

Reprezentanții UMFST Târgu-Mureș anunță că pe 11 iulie va avea loc lansarea unui volum aniversar dedicat profesorului universitar Lucian Teodor Chiriac.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va găzdui luni, 11 iulie 2022, de la ora 11.00, evenimentul de lansare a volumului aniversar „IN HONOREM Lucian Teodor Chiriac – Dreptul – arta binelui și a dreptății”, publicat la Editura Universul Juridic, se arată pe o rețea socială. 

volum aniversar

„Volumul este dedicat profesorului universitar, doctor în drept și avocat de renume Lucian Teodor Chiriac și reprezintă una din formele prin care colegi, prieteni și colaboratori doresc să își exprime gratitudinea, recunoștința și prețuirea față de distinsul profesor Lucian Chiriac, la împlinirea vârstei de 70 ani. O personalitate remarcabilă care, așa cum rezultă chiar din mărturiile adunate în volum, a influențat și modelat generații de studenți și profesioniști.”, se arată pe pagina oficială a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș.

Evenimentul va avea loc în Aula Magna, str. Nicolae Iorga nr. 1, în organizarea Departamentului de Drept și Administrație Publică din cadrul Facultății de Economie și Drept UMFST.

Etichete: umfst targu mures umfst UMFST Targu Mures volum aniversar Lucian Teodor Chiriac

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.