Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Teorii şi idei privind Cunoaşterea

Viața Medicală
Dr. Traian IONESCU vineri, 30 octombrie 2009

Voi încerca în cele ce urmează să fac o prezentare a cărţii colegului meu Dan Farcaş, doctor în matematică, membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale, intitulată LABIRINTUL CUNOAŞTERII (capcane, prejudecăţi şi recomandări). (...)

O carte ce tratează asemenea temă poate fi prezentată publicului în două moduri şi anume: ori cum este prezentată excelent de editură (Paideia, 2009) pe ultima copertă, acesta făcând astfel cunoştinţă cu autorul, dar şi cu conţinutul şi tezele principale tratate în lucrare, ori, dacă este citită nu de un matematician şi epistemolog al ştiinţei, ci de un coleg, mai precis de un cititor medic, este interesant să vedem lucrurile nu numai ca un exerciţiu mental, dar şi ca metodă: ce alegem să prezentăm pentru a atrage atenţia asupra acestei scrieri. (...)
Articolul intrgral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 de lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC