Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Tentaţii de toamnă

Viața Medicală
Anca FLOREA vineri, 13 noiembrie 2009

Cea de-a doua ediţie a Galei internaţionale de balet, derulată sub genericul „Stars of the 21st Century“, a propus, la sala Palatului – ca de obicei, în organizarea Asociaţiei culturale Best Art – un adevărat regal coregrafic, pe care îl consider astfel şi pentru că secvenţele alese au fost decupate, în general, din balete celebre, dar şi pentru că interpreţii s-au dovedit excelenţi. (...)

De altfel, cei 13 solişti sunt stele de la „Balşoi Teatr“ (Moscova), „Kirov“ („Marinskii“) din St. Petersburg, baletele operelor din Berlin, Dresda, Hamburg şi English National Ballet. Deosebit de tehnici şi expresivi, au fost aplaudaţi în pagini din Flăcările Parisului, Giselle, Corsarul, Manon, Silfida, Lacul lebedelor, Don Quijote, precum şi în momente de dans modern de mare frumuseţe, dovedind astfel că şi creaţia contemporană poate fi apreciată la superlativ dacă beneficiază de o concepţie de valoare şi de interpreţi pe măsură. Poate mai rezervat la început, publicul s-a lăsat cucerit repede de plasticitatea mişcării, de sensibilitatea şi anvergura uneori spectaculoasă a artiştilor, ovaţiile însoţind apoi mai toate evoluţiile scenice, pentru ca, la final, tradiţionalul dans de grup în Défilé, imaginat de Nadia Veselova Tencer, directorul artistic al producţiei, să încununeze o seară de balet de mare clasă. Un motiv în plus pentru spectatori să aştepte cu nerăbdare următoarea gală, programată anul viitor. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC