Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Tarantino face senzaţie. Dar asta nu-i o noutate!

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 5 februarie 2010

Nominalizare la Palme D’Or, premiul pentru cel mai bun actor la Cannes lui Christoph Waltz, patru nominalizări la Globurile de Aur din acest an (cel mai bun film, cel mai bun scenariu, cel mai bun actor în rol secundar, cel mai bun regizor). În total, în jur de 35 de premii şi 34 de nominalizări. Nimic surprinzător pentru un film semnat de Quentin Tarantino. (...)

Şochează, uimeşte, face extrem de bine ceea ce îşi propune. La el, orice punct este ochit şi lovit. Cam aşa am putea schiţa povestea Ticăloşilor fără glorie. Un film care se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, dar care nu vorbeşte despre război în sine. Povestea unui grup de rebeli care vor să îşi facă singuri dreptate, iar planul lor se suprapune peste cel al unei tinere evreice care, în urmă cu mult timp, a scăpat ca prin minune de gloanţele naziştilor, în vreme ce familia i-a fost masacrată. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.