Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

SoNoRo Musikland, un regal al muzicii de cameră

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 30 iulie 2021

A treia ediţie a Festivalului SoNoRo Musikland onorează prin muzică patrimoniul arhitectural din Transilvania.

Vizual SoNoRo Musikland 2021

Festivalul SoNoRo Musikland are loc în perioada 30 iulie-8 august, în câteva sate și orașe din Transilvania: Brașov, Criș, Feldioara, Sighișoara, Prod, Meșendorf, Viscri și Măgura, anunţă organizatorii evenimentului. Festivalul revine în locurile primelor două ediţii, însă anul acesta au fost adăugate și câteva edificii importante din patrimoniul orașului Brașov și al satelor din împrejurimi: Cetatea Feldioara, Casa Artiștilor din Măgura, Bastionul Ţesătorilor și Filarmonica din Brașov.

        În orașul de la poalele Tâmpei vor avea loc și două concerte în aer liber, în pieţele Brassaï și Sf. Ioan. Concertele vor răsuna și în Sighișoara, la Biserica din Deal și în Sala Barocă a Primăriei. Totodată, publicul este invitat să descopere, prin intermediul muzicii, și castelul Bethlen din Criș.

        Răzvan Popovici, directorul festivalului, a subliniat: „Muzica SoNoRo va ajunge la castele, cetăţi, biserici fortificate, dar și în spaţii importante din orașul Brașov, prin intermediul concertelor susţinute de 15 muzicieni de renume internaţional; va fi, așadar, un regal al muzicii de cameră pentru un public local, naţional și internaţional”. Totodată, spune acesta, trecutul Transilvaniei va reverbera „prin recrearea unor comunităţi și iniţiative culturale în jurul unor monumente ignorate sau chiar părăsite”.

Accesul la concertele din cadrul Festivalului SoNoRo Musikland este liber și se face pe bază de invitaţie sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la adresa rezervari@sonoro.ro sau la numărul de telefon 0741.190.470. Programul complet este disponibil pe musikland.sonoro.ro.

Etichete: SoNoRo

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.