Newsflash
Cultură

Seriale cu doctori care pot fi vizionate din această săptămână la TV

de Dorina Novac - mar. 3 2021
Seriale cu doctori care pot fi vizionate din această săptămână la TV

Al treilea sezon al serialului Medicul legist (Coroner), cu actrița Serinda Swan (Jenny Cooper) în rol principal, începe joi, 4 martie, de la ora 21:00, la postul DIVA.

Sezonul cu numărul trei al producției canadiene este filmat în pandemie și îndeamnă la compasiune și înțelegere. Serialul începe cu detalii despre impactul pandemiei asupra doctoriței Jenny Cooper, când viața și relațiile sale personale sunt puse pe pauză.

DIVA - Medicul Legist S3

„La început publicul va vedea o versiune extrem de obosită și plină de disperare a personajului principal. Dar, pe măsură ce episoadele curg, acțiunea este concentrată pe evoluția ei psihică, pe relația ei cu Liam și cu tatăl ei, dar și pe un nou personaj menit să o testeze puțin, iar personajul ei redescoperă forță interioară și adevărata Jenny Cooper se reface și revine cu mult dinamism”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, serialul Camera de gardă (Chicago Med) se întoarce la DIVA cu sezonul 6, în 7 martie, de la 20:00.

Noul sezon al cunoscutei francize aduce la DIVA curajoasa echipă de medici și asistente și continuă să expună viața medicală și profesională a medicilor din Chicago.

DIVA - Camera de gardă S6

„La începutul acestui sezon, subiectul COVID-19 este în prim plan, iar tot personalul spitalului trebuie să se adapteze la noua stare de «normalitate» impusă pandemiei. În timp ce unii pot lucra de acasă pentru a se proteja, majoritatea luptă din plin cu noua amenințare”, potrivit unui comunicat.

Dr. Ethan Choi (interpretat de actorul Brian Tee) este numit noul șef al departamentului Urgențe, dr. Daniel Charles (Oliver Platt) preia inițiativa de a-și ajuta colegii psihic să treacă peste impactul emoțional, dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) este nemulțumit de managemntul spitalului și are o reacție critică, iar April Sexton (Yaya DaCosta) se ocupă de unitatea dedicată COVID-19.

Noul sezon prezintă munca în echipă depusă de personalul medical și cel auxiliar și demonstrează că aceasta presupune ca fiecare să fie responsabil de el și de colegii lui. Mesajul este de apreciere pentru cadrele medicale din lumea reală, de recunoștința și apreciere a pentru faptele lor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe