Newsflash
Cultură

Scena Digitală, locul unde puteți vedea spectacolele Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu

de Florentina Ionescu - feb. 3 2023
Scena Digitală, locul unde puteți vedea spectacolele Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu anunță că Scena Digitală are o nouă formula și că toate spectacolele sunt incluse în orice abonament.

Scena Digitală, platforma online a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu (TNRS), s-a lansat în luna februarie într-o nouă formula.

Această formula nouă permite abonaţilor să vizioneze toate spectacolele disponibile, producţii de excepţie ale TNRS şi ale Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, potrivit unui comunicat de presă de pe site-ul AGERPRES

scena digitala

Abonamentul lunar, cel trimestrial, precum şi cel anual includ toate cele 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producţii în premieră.

Iubitorii de teatru, film, dans şi muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preţ de 6 luni, respectiv 299 lei, şi abonamentul pentru 3 luni la preţ de 2 luni, respectiv 89 lei.

Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta şi pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la preţul de 30 lei.

În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde şi de oricâte ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare şi alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Premierele lunii februarie

Luna februarie aduce, ca de obicei, două premiere pe Scena Digitală. Spectacolul „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan şi Marius Turdeanu, are la bază trei scenarii scurte, dar măreţe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoţiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, şi care problematizează, fiecare în felul lui, conceptul de fidelitate.

Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher şi Ana Tiepac, explorează limitele dintre dragoste şi ură într-o lume nedreaptă din punct de vedere structural. Spectacolul se joacă în limba germană şi dispune de subtitrare în limba română.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă şi subtitrare în limba engleză.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe