Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Sărbătoarea muzicii

Viața Medicală
Anca FLOREA vineri, 18 septembrie 2009

După primele zile, în care muzica românească s-a aflat în prim-plan, Festivalul „Enescu“ a invitat publicul să urmărească oaspeţi din străinătate, într-o avalanşă de concerte şi spectacole care au făcut ca, adesea, sălile să devină neîncăpătoare. (...)

   Prima serie „de la miezul nopţii“ a propus monumentalele Vecernii de Rahmaninov, interpretate de Corul Radio şi corala „Te Deum laudamus“ sub conducerea lui Dan Mihai Goia, solişti fiind Gabriela Popescu şi Călin Brătescu. A urmat apoi un program Vivaldi în care Orchestra de cameră a Filarmonicii bucureştene, cântând pentru prima oară fără dirijor, a abordat trei simfonii, iar în compania violonistului rus Boris Brovtsin a prezentat Anotimpurile, surprinzătoare prin concepţia solistului doritor să evidenţieze anumite structuri din ansamblu, motive ce l-au făcut să imprime, totodată, un tempo extrem de alert. Duminică seara, excelenta formaţie de muzică baroc „Il Giardino armonico“ a oferit opusuri de Caldara, Marini, Monteverdi, Vivaldi, Conti, Ferrandini, dar şi Pisendel sau Weiss. Ariile fiind susţinute, cu fineţe, de soprana Marie-Claude Chappuis. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.