Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Salonul medicilor, de la Muzeul de Artă

Viața Medicală
Dr. Laura POANTĂ luni, 30 decembrie 2013
   Sub patronajul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ şi al Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, la fel cum ne-am obişnuit de ani de zile, a avut loc la finele lunii noiembrie vernisajul celei de a 43-a ediţii a Salonului medicilor. Eveniment cu veche tradiţie al medicilor plasticieni din Cluj-Napoca şi din ţară, Salonul reuneşte în fiecare an în jur de 40 de artişti, de toate vârstele, inclusiv un număr din ce în ce mai mare de studenţi la medicină, dar şi din toate ramurile medicinii (generalişti, farmacişti, stomatologi).
   Au fost expuse şi în acest an lucrări de pictură în ulei, acrilic, guaşă sau tempera, lucrări de grafică, artă fotografică, precum şi sculptură în lemn.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.