Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Roman despre realitatea alternativă

Viața Medicală
Geo VASILE vineri, 30 octombrie 2009

Intelectualii Occidentului au progresat de la Renaştere încoace parcurgând trei stadii: la început ei sperau în izbăvire de la Dumnezeu, apoi de la filosofie, iar acum de la literatură. (Richard Rorty). (...)

EVADAREA, ultimul volum (2008) al trilogiei lui Sebastian Sârcă (n. 1946, Bucureşti), apărute sub genericul „Jurnalul unui răzvrătit“ la Editura Pildner & Pildner, debutează cu întoarcerea din pelerinajul spiritualist a protagonistului Seninu Gheorghiu la Bucureşti şi racordarea sa la cele lumeşti şi la conflictele încă deschise cu sine, cu autorităţile universitare sau judiciare care îşi aşteptau epilogul. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC