Numărul 8 din iunie 2010 al revistei MEDICA ACADEMICA este realizat de redactorul său şef, Delia Budurcă, secondată doar de doi alţi redactori: Johana Toma şi Gabriela Niculescu. Aceasta nu înseamnă, cum se întâmplă adesea, că articolele sunt semnate numai de aceştia. Prin urmare, o echipă redusă a ştiut să-şi afilieze colaboratori interesanţi. Printre aceştia, se numără în primul rând dl prof. (de ce nu şi dr.?) Nicolae Hâncu, care oferă un interviu ce scoate în valoare aliajul dintre ştiinţă şi cultură. (...) "> REVISTE FĂRĂ REDACTORI NUMEROŞI - Viața Medicală
Newsflash
Cultură

REVISTE FĂRĂ REDACTORI NUMEROŞI

de Dr. S.B. -C. - aug. 13 2010
REVISTE FĂRĂ REDACTORI NUMEROŞI

   Numărul 8 din iunie 2010 al revistei MEDICA ACADEMICA este realizat de redactorul său şef, Delia Budurcă, secondată doar de doi alţi redactori: Johana Toma şi Gabriela Niculescu. Aceasta nu înseamnă, cum se întâmplă adesea, că articolele sunt semnate numai de aceştia. Prin urmare, o echipă redusă a ştiut să-şi afilieze colaboratori interesanţi. Printre aceştia, se numără în primul rând dl prof. (de ce nu şi dr.?) Nicolae Hâncu, care oferă un interviu ce scoate în valoare aliajul dintre ştiinţă şi cultură. (...)
 

Tot interviuri sunt cele luate dlui Vladimir Hotineanu, ministrul sănătăţii din Republica Moldova, care consideră că experienţa specialiştilor români în adoptarea „aquisului“ (de ce termenul nu este ortografiat aquis-ului?) comunitar trebuie valorificată în perspectiva integrării ţării (Republica Moldova, n.n.) în U.E. Un al treilea interviu este luat dlui dr. Dan Jinga, şeful Departamentului de Oncologie de la Spitalul Universitar Bucureşti. Urmează un articol „de fond“, semnat de dl prof. dr. Irinel Popescu, despre Stadiul actual al implementării conceptului de medicină translaţională în oncologie la nivel mondial. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa meidcală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe