Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Prezenţă fotografică a medicilor români în Italia

Viața Medicală
Dr. Raluca BULEA vineri, 18 septembrie 2009

Aşa cum vă anunţam într-unul din numerele anterioare, la 19 septembrie 2009 va fi vernisată, la Termoli, în Regiunea Molise (şi nu la Roma), expoziţia colectivă comună a AMFI – Asociaţia Medicilor Fotografi Italieni, care va aniversa, la 1 octombrie, 15 ani de existenţă, şi a ARFOMED – Clubul de Artă Fotografică a Medicilor din România, expoziţie care va putea fi vizitată până la 4 octombrie. (...)

   După ce preşedintele AMFI, dl dr. Danilo Susi, a expus câteva fotografii la expoziţia ARFOMED de la AteneulRomân, din cadrul Galei „Viaţa medicală“ 2009, este rândul medicilor români să îşi prezinte imaginile în Italia, într-o expoziţie care, în limba lui Dante, are un nume foarte melodios: Gemellaggio (în traducere liberă, Îngemănare).
   Manifestarea este inclusă într-un cadru mai amplu de evenimente culturale ce vor avea loc la Galeria Civică de Artă Contemporană din Termoli, reunite sub genericul FOTOGRAFIE ŞI CULTURĂ, ediţia a opta. Timp de două săptămâni, în oraşul de pe malul Adriaticii vor putea fi vizitate expoziţiile colective de fotografie deja menţionate, alte trei expoziţii personale, vor avea loc conferinţe, lansări de carte, prezentarea materialului editorial al asociaţiei AMFI din perioada 1994–2009, decernări de premii ale unor concursuri de fotografie. În acelaşi timp se vor desfăşura şi Convenţia şi Adunarea naţională a AMFI, precum şi Convenţia regională a FIAF (Federaţia Italiană de Asociaţii Fotografice) Molise, federaţie a cărei membră este şi AMFI.
Din lucrările ARFOMED expuse la Termoli, vă rugăm accesaţi galeria foto.
 (Mai multe detalii despre toate aceste manifestări, într-un număr viitor.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.