În anul 2006, Profesorul a fost scos, forţat, la pensie. Au vrut să-l alunge şi din rezerva de spital în care locuieşte din anii ’80, unde acum zace imobilizat la pat. L-au lăsat în cele din urmă, dar în deplină uitare. Profesorul a ţinut să stea în spital, pentru că spitalul era viaţa lui… Având ca temă centrală un documentar despre profesorul Alexandru Pesamosca, dna dr. Eugenia Grosu-Popescu analizează dulce-amar o emisiune de ne-uitare a elitelor reale, la rubrica TV sănătatea. (...) "> Patria elitelor uitate - Viața Medicală
Newsflash
Cultură

Patria elitelor uitate

de Dr. Eugenia GROSU-POPESCU - dec. 17 2010
Patria elitelor uitate

   În anul 2006, Profesorul a fost scos, forţat, la pensie. Au vrut să-l alunge şi din rezerva de spital în care locuieşte din anii ’80, unde acum zace imobilizat la pat. L-au lăsat în cele din urmă, dar în deplină uitare. Profesorul a ţinut să stea în spital, pentru că spitalul era viaţa lui… Având ca temă centrală un documentar despre profesorul Alexandru Pesamosca, dna dr. Eugenia Grosu-Popescu analizează dulce-amar o emisiune de ne-uitare a elitelor reale, la rubrica TV sănătatea. (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe