Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Parteneriat greco-român

     Un parteneriat academic va demara între Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic Fundeni și Athens Medical Group, parteneriat ce va urmări schimbul de experiență și desfășurarea unor studii clinice privind chirurgia oncologică și chirurgia minim invazivă, în beneficiul bolnavilor. A fost unul dintre proiectele anunțate miercuri, 12 iulie, de reprezentanții centrului medical grec, în cadrul unei întâlniri cu presa care a marcat 20 de ani de existență a Medsana, parte a Athens Medical Group. La eveniment a participat și profesorul Konstantinos Konstantinidis, președinte onorific al Societății sud-est europene de chirurgie robotică, unul dintre cei 20 de specialiști greci care vor oferi pacienților români consultații tip second-opinion, gratuit, în clinicile Medsana. De asemenea, grupul elen își dorește și dezvoltarea unui parteneriat cu România în vederea dezvoltării turismului medical, prin care ambele țări să își folosească punctele forte pentru atragerea pacienților străini. (M. G. M.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.