Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Paranormal

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 4 septembrie 2009

Oreste cel aparent neras, pierdut în senzaţii, atitudini şi sintagme paranormale, gazdă bună pentru cercetătorii cu preocupări mai puţin obişnuite dar nu lipsite de mister şi, deci, de atractivitate, este acum invitat la Antena 2 să „analizeze“ vedetele zilei. Nu, el nu vrea să le judece. (...)

   A judeca (pe cineva) e cel mai grav dintre păcate, consideră Oreste, şi „dacă nu-l faci pe acesta, pentru toate celelalte păcate vei fi iertat“. Nici noi nu-l vom judeca pe el, ci doar vom încerca să-i înţelegem spusele şi aluziile de care a făcut uz în dialogul pe care l-a purtat într-un fel cu gazda şi într-alt fel cu noi. Pentru că, se ştie, tot ce ni se prezintă pe micul ecran vrea să stârnească reacţii în noi, telespectatorii, cea mai importantă dintre reacţii fiind aceea de a deveni „cumpărători“ fideli ai postului, care, fascinaţi de ceea ce văd, uită să mai umble brambura cu telecomanda.
   Ce credem, aşadar, că voia să ne spună dialogul de pe ecran? Tot felul de lucruri utile. Pentru toate vârstele. Nu-i bine, de exemplu să te expui presei ca Drăguleştii sau ca Moculeştii, să povesteşti în faţa camerelor de luat vederi „toate promiscuităţile“ în care s-a transformat, marea, iniţiala ta poveste de dragoste. De ce nu-i bine? Către cei care credeau că e bine: nu-i bine să-ţi speli rufele murdare în public pentru că te descarci energetic, de energiile negative, dar le trimiţi nepoliticos, lipsit de bun-simţ şi ineficient – până la urmă – telespectatorilor care ţi le vor restitui aproape instantaneu, amplificate, şi iar te încarci. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC