Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Omul invizibil

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 30 octombrie 2009

Când medicii români (dar, parcă, numai ei?), cu sufletul strepezit de iarba verde de acasă şi cu visele aninate de şaua de vânt a cailor (tot verzi!) de pe pereţii lumii cu frunze verde-pal, suav ademenitoare, răspund strigătului disperat din cele patru zări (de fapt, cam trei)...

...ale planetei albastre să pornească la drum întru stăvilirea hoardelor de viruşi grupaţi în diverse combinaţii de H & N şi a altor dăunători hotărâţi să campeze (a se citi să-şi instaleze şatra) pe îngusta arie de corpore sano atât de cultivată de bietul purtător de mens (sana sau insana), mai sunt dintre ei (medici adică) şi sedentari, împăcaţi cu legile zburdalnice ale naţiei cu rădăcini traco-daco-romane (aud că şi cumane), hotărâţi să nu se predea, vrăjiţi de cântecul sirenelor din apele învolburatelor tranziţii şi să moară (de dragul şi) lângă bolnavii păliţi de pandemia patriotismului. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC