Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O simplă chestiune de cuplu. Pescuit sportiv

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 22 mai 2009
Din păcate, deseori reacţionăm doar la constrângeri.
 
Cel mai adesea suntem laşi. Laşi faţă de ceea ce simţim, laşi faţă de minciunile pe care nu suntem pregătiţi a ni le asuma, laşi din prea mult egoism, laşi din laşitate pur şi simplu... Adevărat că nu e o chestiune permanentă ori perpetuă, dar cu siguranţă se manifestă în relaţiile noastre cu cei din jur. O poveste despre felul în care se urâţeşte natura umană, despre minciună, lipsa de încredere, nevoia de atenţie şi afecţiune, despre o relaţie pe care o afişezi, dar pe care nu vrei să ţi-o asumi până la capăt, despre oameni şi vorbe, despre compromisuri este Pescuit sportiv în regia lui Adrian Sitaru, ce a făcut deja furori în festivaluri, a fost difuzat şi pe Arte (l-au susţinut şi finanţat), înainte chiar de a avea premiera în cinematografele româneşti. A primit o mulţime de premii importante, a fost văzut, plăcut, şi cu toate că dispăruse la un moment dat din cinematografe, a revenit. Aşadar, să profităm! E un film care merită văzut.
 
(...)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.