Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O recunoaştere valorică implicită a Neurochirurgiei româneşti

În literatura medicală rautohtonă sunt cunoscute: monografia clasică „Hipertensiunea intracraniană“, scrisă de profesorii C. Arseni şi Al. I. Constantinescu, în 1972; capitolul despre hipertensiunea intracraniană din „Ghidul practic de Neurochirurgie“, 1998, autori: profesorii Alex. Constantinovici şi A. V. Ciurea, şi lucrarea „Hipertensiunea intracraniană“, publicată de dr. Ştefan M. Iencean în 2006, fundamentată pe sintetizarea datelor ştiinţifice, investigaţiile imagistice, explorările biochimice şi electrofiziologice moderne. (...)

   Monografia „Intracranial Hypertension“ oferă actualizarea cunoştintelor acumulate până acum în domeniu şi contribuţiile personale, de mare importanţă, ale autorilor.
   Profesorul A. V. Ciurea, personalitate cunoscută în Neurochirurgia românească şi internaţională, este şeful Clinicii de Neurochirurgie de la Spitalul „Bagdasar-Arseni“ Bucureşti şi coordonatorul Şcolii actuale de Neurochirurgie, având o activitate ştiinţifică naţională şi internaţională remarcabilă – numeroase articole ştiinţifice şi tratate de specialitate publicate în ţară şi în străinătate şi numeroase participări la congrese internaţionale. Este membru în Academia de Ştiinţe Medicale, membru în numeroase societăţi internaţionale de Neurochirurgie şi vicepreşedinte al Federaţiei Mondiale a Societăţilor de Neurochirurgie (WFNS). (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.