Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O BĂTĂLIE CĂŞTIGATĂ – RĂZBOIUL CONTINUĂ

Viața Medicală
Dr. Valeriu MIHĂILĂ vineri, 20 noiembrie 2009

Numeroase pagini din nr. 4/2009 al revistei VIAŢA STOMATOLOGICĂ şi al buletinului informativ naţional STOMATOLOGIA PRIVATĂ, QUO VADIS? ale AMSPPR vin în sprijinul denunţului în Justiţie al Asociaţiei împotriva „politicii discriminatorii a CMDR“, concretizată prin suspendarea din funcţie a multora dintre membrii săi de frunte, o decizie pe care Curtea Supremă de Justiţie din România a declarat-o ilegală, prin Sentinţa definitivă şi irevocabilă nr. 3646 din 30.06.2009. (...)

Şi, dacă întâlnirea Consiliului Director Naţional al Asociaţiei cu Biroul Executiv Naţional al CMDR pare să fi fost utilă, viitorul va arăta dacă „rolurile complementare ale celor două organizaţii pot şi trebuie fructificate în folosul comunităţii stomatologice“. Iată însă că, netulburată de ostilităţile cu CMDR, activitatea AMSPPR se desfăşoară ca şi până acum: alegeri în filiale, participarea la manifestări ştiinţifice şi culturale din ţară şi străinătate. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.