Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

Nouă decenii

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 20 iunie 2014
   Pe numele său adevărat Shahnour Varinag Aznavourian, Charles Aznavour s-a născut la 22 mai 1924, la Paris, din părinţi emigranţi armeni. La împlinirea a nouă decenii de viaţă, celebrul cântăreţ, compozitor, actor şi diplomat a fost omagiat de Arhiepiscopia Bisericii Armene din România şi Uniunea Armenilor din România, care i-au dedicat o serată, la Biblioteca Episcopiei Armene din Capitală. Despre impresionanta sa carieră muzicală şi cinematografică, precum şi despre activităţile umanitare, au vorbit Madeleine Karakaşian şi Irina Margareta Nistor. A compus peste o mie de cântece şi a jucat în peste 60 de filme. După cutremurul devastator din 1988 din Armenia, şi-a ajutat ţara de origine prin acte caritabile, prin fundaţia „Aznavour pour Arménie”. În onoarea sa, o piaţă din Erevan îi poartă numele, iar în oraşul Gyumri, cel mai afectat de cutremur, i s-a ridicat o statuie. În 1997, i s-a conferit distincţia de ofiţer al Legiunii de Onoare. În 2004, a primit titlul de erou naţional al Armeniei; din 1995, este ambasador al Armeniei pe lângă UNESCO, iar din 2009, ambasador al Armeniei în Elveţia (ţara în care s-a mutat). Evenimentul s-a încheiat cu proiecţia grandiosului spectacol în aer liber pe care artistul l-a susţinut în 2006, la Erevan, la care au participat peste 100.000 de spectatori.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 de lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC