Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

„Noi 4”, un pretext de spectacol în spectacol

Viața Medicală
Horia Ghibuțiu vineri, 29 ianuarie 2021

poster noi4

Pe acest fond, omul de teatru Lia Bugnar ne pregătește o nouă provocare: „Să știţi că pe 5 februarie avem «Noi4», un spectacol de mine, cu Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor și cu mine însămi. Îl jucăm de o grămadă de ani, l-a văzut mai toată lumea, dar ne bazăm pe faptul că există spectatori din alte orașe care nu l-au văzut și, bineînţeles, români din toată lumea. Filmarea va fi ţâţă de mâţă, adică perfectă cum numa’ o parte componentă a unei pisici poate fi. Cinci camere de filmat, lumini bune, sunet impecabil și actorie, pe cât posibil, excelentă. «Pe cât posibil» ăla cuprinde îndoielile faţă de propria măiestrie”.

Descrierea acestui spectacol e simplă: „ Noi 4” e un pretext de spectacol în spectacol. O poveste cu iz de telenovelă, spusă în cadrul unei repetiţii. Actorii sunt personajele piesei sau sunt doar actorii. Uneori, e greu să mai faci diferenţa dacă cel care face o criză de nervi e personajul sau actorul. Ceea ce te duce cu gândul imediat la câte feţe poţi juca în decurs de 10 minute. Dacă faci parte din Noi 4, vei vedea că multe. Ne vedem live, vineri, 5 februarie, ora 20:00!”. „Noi 4” de Lia Bugnar îi are în distribuţie pe Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor, Lia Bugnar și va fi difuzat pe platforma https://streamerse.net/event/noi-4. De văzut, în tot cazul!

Etichete: Noi 4 teatru online

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.