Newsflash
Cultură

„Noi 4”, un pretext de spectacol în spectacol

de Horia Ghibuțiu - ian. 29 2021
„Noi 4”, un pretext de spectacol în spectacol

poster noi4

Pe acest fond, omul de teatru Lia Bugnar ne pregătește o nouă provocare: „Să știţi că pe 5 februarie avem «Noi4», un spectacol de mine, cu Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor și cu mine însămi. Îl jucăm de o grămadă de ani, l-a văzut mai toată lumea, dar ne bazăm pe faptul că există spectatori din alte orașe care nu l-au văzut și, bineînţeles, români din toată lumea. Filmarea va fi ţâţă de mâţă, adică perfectă cum numa’ o parte componentă a unei pisici poate fi. Cinci camere de filmat, lumini bune, sunet impecabil și actorie, pe cât posibil, excelentă. «Pe cât posibil» ăla cuprinde îndoielile faţă de propria măiestrie”.

Descrierea acestui spectacol e simplă: „Noi 4” e un pretext de spectacol în spectacol. O poveste cu iz de telenovelă, spusă în cadrul unei repetiţii. Actorii sunt personajele piesei sau sunt doar actorii. Uneori, e greu să mai faci diferenţa dacă cel care face o criză de nervi e personajul sau actorul. Ceea ce te duce cu gândul imediat la câte feţe poţi juca în decurs de 10 minute. Dacă faci parte din Noi 4, vei vedea că multe. Ne vedem live, vineri, 5 februarie, ora 20:00!”. „Noi 4” de Lia Bugnar îi are în distribuţie pe Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor, Lia Bugnar și va fi difuzat pe platforma https://streamerse.net/event/noi-4. De văzut, în tot cazul!


Pe aceeași temă:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe