Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

NEVOIA DE BIOETICĂ

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 4 septembrie 2009

REVISTA ROMĂNĂ DE BIOETICĂ este o realizare excepţională atât prin faptul că există, cât şi prin ceea ce vrea şi poate să facă. (...)

   Elegantă, elevată, cu materiale traduse integral în limba engleză, multiplu citată de prestigioase publicaţii de profil, apare sub egida Comisiei de Bioetică a Colegiului Medicilor şi îl are ca redactor-şef pe omul de media – şi de etică – prof. dr. Vasile Astărăstoae, a cărui serioasă şi îndelungă practică în domeniu îşi spune cuvântul: ieri era şef al subredacţiei Iaşi a revistei „Viaţa Studenţească“, azi e preşedintele Colegiului Medicilor din România. Volumul 7, nr. 2 din aprilie–iunie 2009 al revistei poartă pe copertă un motto promiţător: „Ştiinţa a făcut din noi zei înainte de a merita să fim oameni“. Editorialul descrie actuala opoziţie dintre bioetică şi „dictatura sănătăţii publice“, schiţând pentru viitor o imagine a conlucrării bioeticii cu sănătatea publică. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul  nostru Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC