Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Mituri şi mitologie

Viața Medicală
Dan LĂZĂRESCU miercuri, 8 februarie 2012

   În nr. 52 (ultima apariţie din cele patru ale anului 2011), BULETINUL ASOCIAŢIEI BALINT propune o tematică oarecum diferită de cea obişnuită, fără a se depărta totuşi de la viziunea şi conceptele de până acum. Începutul îl face însă Cuvântul de deschidere rostit la al XVII-lea Congres Balint (Philadelphia, 7–11 septembrie 2011) de dr. Jeff Sternlieb, preşedintele Societăţii balintienilor din SUA. La această reuniune internaţională – aflăm dintr-un alt articol – asociaţia analogă din România a fost reprezentată de doctorii Eva şi Albert Veress, în calitate de organizatori ai Congresului anterior (care s-a desfăşurat la Poiana Braşov), dar şi de emisari ai celor ce pregătesc conferinţa cu participare internaţională ce se va organiza în 2013, pentru a marca două decenii de la înfiinţarea mişcării balintiene din ţara noastră. (…)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC