Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Miracolele meniurilor metodei Michel Montignac

Viața Medicală
Dr. Valeriu MIHĂILĂ vineri, 16 octombrie 2009

Pe când, în România, atingea apogeul campania sinistrei teorii minc(i)uniste a „alimentaţiei raţionale“, francezul Michel Montignac publica o carte intitulată „Mănânc, deci slăbesc“. După un start dificil, lucrarea a cunoscut un succes considerabil, ediţiile sale succesive, mereu reînnoite, s-au vândut în lume în 16 milioane de exemplare. (...)

   Ediţia din 2009, MĂNĂNC, SLĂBESC ŞI MĂ MENŢIN CU DIETA MONTIGNAC, a fost lansată de curând şi la noi, în prezenţa autorului, împreună cu o nouă carte, cu titlul „Dieta Montignac – Mănâncă de plăcere, menţine-te în formă“, ambele apărute la Editura Litera Internaţional. Din Prefaţa semnată de profesorul de cardiologie Jean C. Dumesnil (Universitatea Laval, Québec), desprindem o confesiune convingătoare: „Am făcut cunoştinţă cu metoda Montignac graţie unei experienţe personale. La 52 de ani eram supraponderal: aveam 90 de kilograme la 1,60 m! (…) Am pierdut imediat din greutate între 1,5 şi 2 kg în primele săptămâni şi pe urmă ceva mai puţin. După 6 săptămâni pierdusem 21 de kilograme fără nici o dificulatate şi mă simţeam în mare formă“. Ceea ce l-a şi determinat să devină un partizan al metodei şi chiar să iniţieze un studiu-pilot (ale cărui rezultate, notabile, au fost publicate, în noiembrie 2001, în British Journal of Nutrition). (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC