Newsflash
Cultură

Milioane de aplauze pentru Concertul vienez de Anul Nou

de - dec. 18 2020
Milioane de aplauze pentru Concertul vienez de Anul Nou

Simbol al trecerii dintre ani, Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va avea loc fără public, dar va fi aplaudat live în întreaga lume.

Cel mai cunoscut concert din lume, cel susţinut de Filarmonica din Viena, va avea loc și pe data de 1 ianuarie 2021. El va fi dirijat de Riccardo Muti, care face acest lucru pentru a șasea oară în carieră. Programul concertului, care se concentrează pe lucrările dinastiei Strauss și care a fost stabilit încă din luna februarie, rămâne neschimbat.

Noutatea este că telespectatorii din cele 90 de ţări unde se transmite evenimentul vor avea ocazia să aplaude filarmonica vieneză în direct. Cei care se vor înregistra pe site-ul www.mynewyearsconcert.com vor putea urmări transmisiunea pe computer, tabletă sau smartphone, iar aplauzele lor vor fi auzite prin sistemul de sonorizare live în sala Asociaţiei Muzicale Vieneze și prin transmisiunea postului de radio ORF.

Numită și Sala de Aur, locul de desfășurare a concertului nu este considerat doar printre cele mai frumoase din lume, ci și una dintre sălile de concerte cu cea mai bună acustică la nivel mondial. Pentru Concertul de Anul Nou, „templul muzicii” va fi împodobit cu superbe decoraţiuni florale. Mai multe informaţii despre acest eveniment găsiţi pe site-ul www.wienerphilharmoniker.at.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe