Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Memorator nu numai pentru epidemiologi

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ miercuri, 21 martie 2012

   Lumea este într-o continuă mişcare şi, ca urmare, cooperarea internaţională a devenit esenţială în depistarea, prevenirea şi controlul bolilor infecţioase transmisibile. „Ne-am propus, în lucrarea de faţă, rememorarea noţiunilor, a informaţiilor valide, privitoare la bolile transmisibile, enumerate din lista Uniunii Europene, un aide-mémoire util, cu elemente esenţiale ale epidemiologiei operative“, este intenţia declarată în Cuvânt înainte de prof. dr. Constantin Ciufecu şi dr. Elvira-Sînziana Ciufecu, autorii cărţii VIROZE TRANSMISIBILE UMANE SUPRAVEGHEATE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ. MEMORATOR, apărută la Total Publishing, Bucureşti. (…)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.