Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Liga probioticelor

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU marţi, 21 februarie 2012

   Depresia femeii însărcinate (care persistă timp de şase luni după naştere) are o prevalenţă de 10–15% în rândul femeilor aflate la vârste fertile şi reprezintă o complicaţie dintre cele mai serioase ale sarcinii şi etapei post-partum, aflăm din nr. 1035 al revistei belgieneLE GÉNÉRALISTE. Printre factorii de risc se numără, desigur, antecedentele personale de depresie severă, dar şi statutul socio-economic defavorabil. Sinuciderile sunt sensibil mai frecvente la femeile afectate de depresie severă şi contribuie cu 20% la mortalitatea totală din cursul perioadei arătate. American College of Obstetricians and Gynecologists şi National Collaborating Center for Mental Health (Marea Britanie) nu consideră depistarea depresiei ca obligatorie, deşi o recomandă cu energie. (…)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.