Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

INTEGRALA REVISTEI SOROT 2010

Viața Medicală
Dr. Mihail TOMŞA vineri, 17 iunie 2011

   Patru numere deodată, aceasta este integrala anului 2010 a revistei SOROT, pe care le primim la redacţie numerotate 1–4 (vol. 20) – ceea ce ne face să presupunem o apariţie teoretic trimestrială – trimise cu amabilitate de recentul laureat al Premiului „Alexandru Rădulescu“ acordat de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, membrului titular al acesteia, dl prof. dr. Nicolae Gorun, pentru lucrarea „Caiete de traumatologie osteoarticulară specială 6 (Mâna)“, recenzată în paginile noastre. (...)

   Patru numere deodată, aceasta este integrala anului 2010 a revistei SOROT, pe care le primim la redacţie numerotate 1–4 (vol. 20) – ceea ce ne face să presupunem o apariţie teoretic trimestrială – trimise cu amabilitate de recentul laureat al Premiului „Alexandru Rădulescu“ acordat de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, membrului titular al acesteia, dl prof. dr. Nicolae Gorun, pentru lucrarea „Caiete de traumatologie osteoarticulară specială 6 (Mâna)“, recenzată în paginile noastre. De altfel, revista, apărută în 1991, îşi datorează existenţa priceperii şi perseverenţei redacţionale a expeditorului, redactorul-şef, dl prof. dr. Nicolae Gorun, membru titular nu numai al AOŞR, dar şi al Academiei de Ştiinţe Medicale. Primul număr din acest cvartet al publicaţiei cu titlul REVISTA DE ORTOPEDIE ŞI TRAUMATOLOGIE (Journal of orthopaedic trauma) este un volum de rezumate ale comunicărilor susţinute de participanţi la Conferinţa Naţională de Ortopedie, de la Cheile Grădiştei – Fundata, reuniune organizată de Societatea Română de Ortopedie şi Traumatologie (SOROT) în 7–8 octombrie 2010, cu următoarea tematică: Traumatismele oaselor articulaţiei genunchiului; Bolile piciorului; Artroscopie; Varia. Abstractele sunt repartizate pe tot atâtea capitole câte secţiuni au fost create pentru dezbateri: artroscopie, biomecanică, fracturile oaselor genunchiului, bolile piciorului, traumatologia picior–gleznă, endoprotezarea şoldului; varia – traumatologie; varia – ortopedie; secţiune de postere. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC