Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

ÎNTĂRITOARE PENTRU ORGANISM

Viața Medicală
L. DANIELESCU vineri, 16 octombrie 2009

Găsirea unor revigorante menite să contribuie cât mai eficient la combaterea şi – mai ales – la prevenirea unei anumite fragilităţi a organismului (care, uneori, este explicabilă, dar adesea nu are cauze explicite) constituie o preocupare majoră pentru unii cercetători – de unde şi tema unor articole din nr. 930 al cunoscutului hebdomadar belgian LE GENERALISTE, ce ne-au atras atenţia de astă dată. (...)

   Diminuarea poftei de mâncare ce se remarcă, adesea, odată cu înaintarea în vârstă este acum pe deplin explicabilă – arată revista. Şi dacă această stare nu a
putut fi înlăturată cu unele „trucuri“, cum ar fi cele culinare, medicii au recurs la farmacologie, dar şi această cale n-a prea avut efect. Până recent. De ce? După cum se ştie, pe măsură ce omul înaintează în vârstă, nevoile lui energetice scad: metabolismul bazal încetineşte, iar persoanele în etate, în general, se mişcă mai
puţin. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.