Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  CULTURĂ  »  Cultură

În lumea poveștilor

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 14 august 2015
Un demers original, în contextul preocupărilor actuale ale breslei noastre – din ce în ce mai limitate la profesie, nemulțumiri salariale și relații conflictuale cu instituția asigurărilor de sănătate – este cel datorat medicului, scriitorului și educatorului sanitar dr. Valeriu Bistriceanu. Bucurându-se de un deosebit har de povestitor cu adresă specială – vârstele fragede –, dr. Bistriceanu adună și publică într-un frumos volumaș Din lumea poveștilor – Povestioare pentru suflete nevinovate, (Ed. Vega Buzău, 2015). Îl tipărește și ilustrează pe contul său și îl oferă copiilor (pentru cei încă necititori) și părinților.
Autorul își propune nu numai să-i încânte pe cei candizi cu isprăvile lui Iepuran, Iepurilă și Iepurică, dar și să strecoare cu ingeniozitate „noțiuni de educație pentru sănătate“. În plus, fapt pentru care admirația noastră sporește, ediția apare bilingv: fiecare istorioară este tradusă într-o frumoasă limbă franceză de Marilena Lica Masala, jurnalistă și scriitoare, sub auspiciile Centrului Cultural Francofon și Galei culturii române în spațiul francofon.
Medicul buzoian a înmânat personal zecilor de copii, emoționați de invitarea la evenimentul derulat recent în sala de conferințe a hotelului Pietroasa, câte una din aceste minunate cărți.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC