Newsflash
Cultură

Idei de cadouri amuzante pentru medici și asistenți medicali

de Florentina Ionescu - dec. 20 2021
Idei de cadouri amuzante pentru medici și asistenți medicali

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, așa că dacă nu ați reușit încă să vorbiți cu Moș Crăciun despre cadourile pentru cei dragi – ne referim aici la cei care fac parte din personalul medical – v-am pregătit o scurtă listă cu recomandări și idei de cadouri amuzante.

Dacă aveți un prieten / prietenă sau coleg(ă) care este medic, asistent medical, asistent medical generalist, cei de la site-ul Amazon vă oferă o paletă largă de cadouri ce vor fi, cu siguranță, pe placul celor cu simțul umorului. 

cadouri amuzante craciun pentru medici si asistenti medicali
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

 

Așadar, îi puteți da o mână de ajutor lui Moș Crăciun, șoptindu-i la ureche ce fel de cadou să îi aducă colegului sau colegei ori rudei dumneavoastră – dacă aceasta face parte din corpul medical.

Să uităm, așadar, de combinezoane, de măști de protecție, de viziere și de botoși și să ne descrețim frunțile cu ajutorul acestor idei de cadouri amuzante pentru medici și asistenți medicali.

Pulover amuzant cu mesaj – de la Amazon; este disponibil atât în croiala pentru bărbați, cât și în cea pentru femei. Îl puteți comanda de aici

pulover doctor

Cană cu informațiile nutriționale despre doctori: muncă grea, pasiune, somn, cofeină – sunt doar câteva dintre ingredientele care se regăsesc pe „eticheta” unui medic drag. Puteți comanda cana de aici

cana doctor informatii nutritionale

Ursuleț de pluș doctor sau asistent medical, care vă protejează în timpul somnului – Îl puteți comanda de aici

ursulet de plus doctor

Pahar amuzant pentru asistenții medicali, cu mesajul „Și asistenții au nevoie de shot-uri” – Deși nu încurajăm consumul de alcool, acest pahar are un joc de cuvinte amuzant, întrucât „shot” înseamnă, în limba engleză, și doză de vaccin. Îl puteți comanda de aici

pahar mesaj asistente medicale

Carte despre miturile medicale „Minciuni pe care mi le-a spus medicul meu” – o puteți comanda de aici.  

carte mituri medicale

Set pahar și cană pentru medici – înainte și după pacienți; puteți comanda setul de aici

pahare medic pacienti

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe